Лили Иванова и Глория пяха на една сцена!

Лили Иванова ще сподели една сцена с фолк изпълнителката Глория.Двете дами ще извисят гласове на тазвечерния благотворителен концерт на бтв „Надежда за децата на Хаити”.  В събитието ще участват още Валя Балканска, Елица и Стунджи

2010-02-03 13:20:06
Лили Иванова и Глория пяха на една сцена!
Лили Иванова ще сподели една сцена с фолк изпълнителката Глория.Двете дами ще извисят гласове на тазвечерния благотворителен концерт на бтв „Надежда за децата на Хаити”. 

В събитието ще участват още Валя Балканска, Елица и Стунджи, Б.Т.Р. , Дичо, Анелия, Мариана Попова, Весела Бонева, победителката в последното издание на Music Idol- Маги Дажанаварова.Актрьорите Васил Василев–Зуека, Актьорите Владимир Карамазови Цветана Манова ще коментират случилото се в Хаити. 


Всеки готов да помогне може да го направи изпращайки смк на номер 1021, а на специални телефонни линии обажданията ще бъдат приемани от премиера Бойко Борисов, певците Алекс Раева, Тома Здравков, Ивана, Нора Караиванова, Теди Кацарова, Румънеца и Енчев, актьорите Любомир Нейков и Руслан Мъйнов, водещият Робин Кафалиев, както и новинарите на btv.
Автор: Tsveti

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия